ForeningsFIF

Inspiration om sociale medier, digitalisering og frivillighed

Facebook for foreninger - Mind-set og muligheder

Gå tilbage til hold
Brug sociale medier til at nå de potentielle medlemmer. Har I et fantastisk fællesskab i jeres forening? Vil I gerne være ligeså gode til at kommunikere det til potentielle medlemmer, som I er til at fortælle det til jer selv.

Deltag på kurset og få mere ud af Facebook - uden at det beslaglægger en masse ressourcer. Fokus er på at gøre det simpelt.

Få inspiration til at fortælle de historier, som potentielle medlemmer kan identificere sig med.
  • Hvorfor kommer jeres medlemmer til træning igen i næste uge?
  • Hvilken værdi giver det medlemmerne?
  • Bliver det afspejlet i jeres nuværende kommunikation?
Få viden om, hvordan Facebook virker.
  • Det er afgørende for, om I når ud til få hundrede eller flere tusinde mennesker i lokalområdet.
  • Det er mere simpelt, end du tror. Derfor har flere kaldt det et øjenåbnerkursus.
  • Der er garanti for tips og tricks, der umiddelbart kan omsættes i praksis.
Kursusformen er en blanding af foredrag, cases, workshop og erfaringsudveksling over 2-3 timer.

Efter kurset kan I bruge mig som sparringspartner, så er er sikre på at få det implementeret hjemme i foreningen.

Målgruppen er primært bestyrelsen, kommunikationsudvalget og andre Facebook-ivrige medlemmer.

Kurset kan med fordel holdes for flere foreninger sammen eller for en enkelt større flersporet idrætsforening.

Pris for pladser på åbne kurser (Inkl. moms)

• 0 kr: Op til 5 personer fra den forening, der lægger lokale til
  • 650 kr: 1 person
  • 950 kr: 2-3 personer fra samme forening
  • 1.250 kr: 4-5 personer fra samme forening
  • Yderligere personer: 200 kr. pr. person

Se åbne kurser her, eller tag selv initiativ til et kursus i din forening.

Du er også velkommen til at få en fast pris på et kursus. Mange kommuner giver desuden tilskud til uddannelse af ledere i foreninger. Det kan være værd at undersøge.

Skriv til jakob@livetlykkes.dk for at høre mere om kurset.

Evalueringer

Evaluering1.pngEvaluering3.pngEvaluering4.pngEvaluering6.png

Instruktører

Jakob Lind Tolborg

Jakob Lind Tolborg stiftede i 2008 Løbeklubben på Facebook og udviklede den gennem 7 år til et brugerdrevet fællesskab med over 9.000 medlemmer. Han har derigennem tilegnet sig stor praktisk erfaring med digital kommunikation. Jakob er i dag konsulent og kursusudbyder med en misson om at gøre foreningslivet mere synlig. Han er desuden medlem af Dansk Orienterings-Forbunds strategiske kommunikationsområde.
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer, hvilket kan medføre, at der er elementer på sitet, du ikke kan se. Vi anbefaler, at du anvender en opdateret og mere sikker browser, som f.eks. Google Chrome, Mozilla Firefox eller Microsoft Edge
Luk