Rekruttering med Facebookbegivenheder

Bliv en åben og inviterende idrætsforening, og få jeres potentielle medlemmer til at komme forbi klubben og prøve jeres aktiviteter.

Kurset er yderst relevant, hvis I vil have flere deltagere til rekrutterende aktiviteter som eksempelvis:

• Åbent hus
  • Åben træning
  • Prøvetime
  • Introduktionstilbud

En 5-trins guide

Det er ikke unormalt, at foreninger stopper efter trin 2, når Facebookbegivenheden er oprettet. Her får du forklaringen på, hvorfor det ikke er nok, og hvad du skal gøre udover det.

1. Skab en attraktiv aktivitet
  2. Opret Facebookbegivenheden
  3. Rekrutter potentielle deltagere
  4. Lok folk til at deltage i aktiviteten
  5. Inviter folk igen

Er det svært?

Nej, det er faktisk ret simpelt, når man ved, hvad man skal fokusere på. Der er nogle ting, man skal gøre. Andre ting man aldrig må gøre. Og så er der en optimal rækkefølge at gøre tingene i.

Det er præcis det, du får styr på med denne guide.

Proces og materialer

Trinene består af korte instruktioner, små videoklip og et arbejdsark til at holde styr på, hvornår du skal gøre hvad.

Nogle af trinene har desuden en masse inspiration i punktform. Det er resultaterne af brainstorms på tilsvarende fysiske kurser, som en række tennisklubber nåede at deltage i inden Corona-pausen.

Det er altså ideer fra andre idrætsforeninger, og du kan med en smule kreativitet bruge dem som inspiration i din egen forening.