Tak fordi, du vil være med

Vi giver danskerne muligheden for at blive en del af Danmarks Indsamling - som arrangør eller som deltager. Samtidig bruger vi det som løftestang til klubudvikling -  til at give foreningerne bedre rekrutteringsværktøjer hele året.

Det kræver ikke ret meget af din forening at være med:

• Find på en aktivitet i januar 2022 (Gerne noget, I allerede har planlagt)
  • Opret en Facebookbegivenhed for at få flere deltagere (Få hjælp til at udnytte mulighederne bedst muligt)
  • Bed jeres deltagere give et bidrag til Danmarks Indsamling (I får jeres egen MobilePay-kode)

Under ressourcer her på siden kan du finde både billede og tekst til din Facebookbegivenhed - og mulighed for at tilpasse det.

Jeg anbefaler også, at du tilmelder dig online kurset Rekruttering med Facebookbegivenheder, for  Facebookbegivenheder kan langt mere end de fleste foreninger udnytter. Det var det, vi mente med klubudvikling.

Men tilmeld dig først, så får du en rabatkoden tilsendt. Når du er med som arrangør til Danmarks Indsamling 2022, er inspiration, praktiske fif og online kurser helt gratis.

Tilmeld din forening her

Vi vender tilbage, så snart vi har oprettet en MobilePay-kode til dig.

Ressourcer

Facebookgruppe
Følg med i, hvad andre foreninger finder på.
Bliv medlem her

MobilePay-kode
Bliver oprettet når du tilmelder din forening.
Find din kode her

Billede til Facebookbegivenhed
Vil du hurtigt i gang, så brug et generisk billede uden din egen forenings logo og MobilePay-kode.

Eller tilpas billedet med eget logo og MobilePay-kode ved at downloade denne template og redigere den i pixlr.com som vist her i videoen.

Danmark Indsamlings logo, hvis du laver dit eget billede fra bunden.

Tekst til Facebookbegivenhed
Generisk tekst, som du kan tage udgangspunkt i og rette til.

Online kursus: Rekruttering med Facebookbegivenheder
Få mest muligt ud af din begivenhed og flere deltagere. Gratis med den rabatkode, du har modtaget på e-mail ved tilmelding.
Tilmeld dig kurset her

Online kursus: Simpel grafik for nybegyndere
Optimer billederne på dine Facebookbegivenheder. Gratis med den rabatkode, du har modtaget på e-mail ved tilmelding.
Tilmeld dig kurset her