Kom godt i gang med Facebooksiden

Hvorfor skal din forening egentlig have en Facebookside? Jo, hvis I kun har en eller flere Facebookgrupper, er I primært synlige for jer selv. En Facebookside gør det derimod meget nemmere for folk i lokalområdet at opdage jer og lære om klublivet og aktiviteterne - mens de sidder hjemme i sofaen.

Hvis du er i tvivl, om I har en gruppe eller side, så taler alle erfaringer for, at det er en gruppe.

Hvis din forening allerede har en Facebookside, kan du nok springe et par af modulerne over. Men lur mig om ikke der er et fif eller to undervejs. som du kan bruge til at få mere ud af siden eller til at gøre det nemmere at administrere siden.

Kursets form og indhold

Kurset består af en række små videoer af højst fem minutters varighed. På den måde får vi brudt det ned i mindre dele, og du kan hele tiden kigge med på min skærm. Undervejs kommer vi gennem:

Trin 1: Opret Facebooksiden

• Hvorfor en Facebookside?
  • Opret Facebooksiden
  • Udfyld information om foreningen
  • Indsæt profilbillede
  • Indsæt coverbillede
  • Vigtige indstillinger
  • Nemmere administration af siden

Trin 2: Opslag på Facebooksiden

• Lav de første opslag på siden
  • Få de første følgere på siden
  • Hvad er værd at fortælle om?
  • Den videre vej til en synlig og inviterende forening

Online kursus

Dækker primært Trin 1: Opret Facebooksiden

Pris: 250 kr.

Tilmeld dig nu

Workshop (3 timer)

Hop med på et af disse:

Eller opret en ny:

Forening: Sørg for lokalet og kaffen - og få to gratis pladser. Sammen finder vi flere deltagere.
(Geografisk og tidsmæssig afstand til lignende workshops påkrævet.)

Flerstrenget idrætsforening: Arranger en workshop for jeres afdelinger, så flere af dem bliver mere synlige i hverdagen.

Kommune / idrætsråd: Arranger en workshop for jeres medlemsforeninger og gør flere loakle foreninger mere synlige i hverdagen.

Forbund: Arranger en workshop for jeres klubber og gør jeres idræt mere synlig.

Prisen på en workshop er 5.000 kr. inkl. moms.

Konsulenthjælp

Har du behov for sparring til at komme i gang med en Facebookside for din forening eller idrætsråd?

Jeg kan hjælpe på timebasis eller til en fast pris - og det kan være via en workshop hos jer eller online.