Opret Facebookside og kom godt i gang

Hvorfor skal din forening egentlig have en Facebookside? Jo, hvis I kun har en eller flere Facebookgrupper, er I primært synlige for jer selv. En Facebookside gør det derimod meget nemmere for folk i lokalområdet at opdage jer og lære om klublivet og aktiviteterne - mens de sidder hjemme i sofaen.

Hvis du er i tvivl, om I har en gruppe eller side, så taler alle erfaringer for, at det er en gruppe.

Hvis din forening allerede har en Facebookside, kan du nok springe et par af modulerne over. Men lur mig om ikke der er et fif eller to undervejs. som du kan bruge til at få mere ud af siden eller til at gøre det nemmere at administrere siden.

Kursets form og indhold

Kurset består af en række små videoer af højst fem minutters varighed. På den måde får vi brudt det ned i mindre dele, og du kan hele tiden kigge med på min skærm. Undervejs kommer vi gennem:

• Hvorfor en Facebookside?
  • Opret Facebooksiden
  • Udfyld information om foreningen
  • Indsæt profilbillede
  • Indsæt coverbillede
  • Vigtige indstillinger
  • Nemmere administration af siden
  • Lav de første opslag på siden
  • Få de første følgere på siden
  • Den videre vej til en synlig og inviterende forening

Online kurset koster 250 kr. inkl. moms.