Rekruttering med Facebookbegivenheder

Inviter jeres potentielle medlemmer hen i foreningen og få dem til at prøve jeres aktiviteter. Brug i den forbindelse en Facebookbegivenhed som PR-maskine.

Du kan tage dette online kursus, når det passer dig. Det er yderst relevant, når I:

• Holder åbent hus i klubben
  • Laver åbne træninger
  • Vil afsætte ledige pladser på eksisterende træningshold
  • Eller laver andre aktiviteter for potentielle medlemmer

Inspirerende case med åbne atletikstævner

Herlev Løbe- og Atletikklub inviterer byens ungerne med til atletikstævner, der normalt er forbeholdt medlemmer af atletikklubber.

Læs cases og se udviklingen i antal medlemmer

Kursusindhold og -forløb

Kursus består af korte tekster og små videoklip. Derudover får du et arbejdsark til at strukturere processen.

Formålet med kurset er at gøre det nemt. Det bliver det, når du ved, hvad du skal fokusere på, og i hvilken rækkefølge, du med fordel kan gøre tingene.

• Modul 1: Skab en attraktiv aktivitet
  • Modul 2: Opret Facebookbegivenheden
  • Modul 3: Rekrutter potentielle deltagere
  • Modul 4: Lok folk til at deltage i aktiviteten
  • Modul 5: Inviter folk igen

Du får adgang til alle fem moduler med det samme, så kan du kører kurset igennem i dit eget tempo.

Efter kurset

Du har adgang til kursusmaterialet, så du kan bruge det igen og igen.

Dukker der spørgsmål op undervejs i kurset eller bagefter, så skriv til mig. Jeg hjælper dig gerne videre.

Online kurset koster 250 kr. inkl. moms.

Hvis det medvirker til, at I får bare ét ekstra medlem, har det så ikke betalt sig selv?

Gratis

Følgende organisationer har lavet aftale om gratis adgang for deres medlemsforeninger.

• Dansk Orienterings-Forbund
  • Bevæg dig for livet - Tennis

Fang mig på jakob@livetlykkes.dk, hvis du mangler en rabatkode.