Hvem vil I selv kommunikere med?

Det moderne idrætsråd har en Facebookside og kommunikerer bredt til idrætinteresserede i kommunen.

Man kan endda bruge Facebooksiden til at holder øje med medlemsforeningerne Facebooksider og Facebookbegivenheder. Derefter ligger det ligefor at interagere med opslagene på deres Facebooksider, hvilket både vil gavne foreningerne og gøre idrætsrådet mere synlig i dagligdagen.

Den konstruktion tager lidt tid at sætte op, men derefter kan man holde sig opdateret på få minutter et par gange om ugen.

Herefter vil man ofte opdage, at medlemsforeningerne alligevel ikke er så åbne og inviterende, som man troede. I mange tilfælde kan det faktisk være lidt svært for potentielle medlemmer at lære dem at kende.

Skub idrætsforeningerne tættere på borgerne

Hvor mange af jeres medlemsforeninger har en aktiv Facebookside?
(Hvis de kun fortæller om alle de gode resultater hos deres bedste udøvere, så tæller det ikke)

Hvor mange holder åbent hus eller åben træning mere end en gang om året?
(En stand på en kommunal foreningsdag tæller ikke)

Hvor mange af dem bruger en Facebookbegivenhed til at inviterer deres potentielle medlemmer?
(Færre end 10 svar på begivenheden, så tæller den ikke)

Hvor mange af dem har endnu ikke en Facebookside?
(De har sikkert en Facebookgruppe og ved ikke, hvad de går glip af)

Konsulenthjælp

Flere idrætsråd har en klippekortordning og trækker på mig som sparringspartner -  eller som arbejdskraft til mindre opgaver, som de ikke selv har mulighed for at prioritere.

Udvalgte kurser

Kom godt i gang med Facebooksiden

Online kursus: Giv alle medlemsforeningerne gratis adgang for en fast pris betalt af idrætsrådet.

Workshop: Giv  medlemsforeningerne mulighed for praktisk hjælp til at oprette siden og komme i gang.

Den synlige og inviterende forening

Kursus: Arranger et kursus for medlemsforeningerne og giv foreningslivet et generelt løft.

Peptalk: Et kort oplæg som øjenåbner evt. i forbindelse med et repræsentantskabsmøde.

Flere medlemmer via åbne aktiviteter

Workshop: Giv medlemsforeningerne redskaber og motivation til at invitere potentielle medlemmer tættere på.